Joskus hankinnat ovat vähän isompia.

Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on joustavat rahoitusratkaisumme, voit käyttää hyväksesi loistavia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostokset esimerkiksi 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa!

Kysy myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta!

Husqvarna tili on helppo ja joustava tapa jakaa ostoksesi sopiviin kuukausieriin. Voit käyttää avattua tiliä myös jatko-ostoksiin myymälässä ja verkkokaupassa.

Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä nopeasti. Postitamme ensimmäisen laskusi ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin haluamasi maksuvaihtoehdon.

Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Saat aina 30-60 päivää* kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Valitse itsellesi sopivin maksuaika ja hae Husqvarna tiliä tästä.

Esimerkkilaskelma 1000 euron ostokselle 12 kk maksuajalla. Ostot 1000 €, luottohinta 1046,80 €, kuukausierä 87,23 €, käsittelymaksu 3,90 €/kk, luottokustannukset yhteensä 46,80 €, vuosikorko 0%, todellinen vuosikorko 4,57 %. Husqvarna -tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank Ab Suomen sivuliike. Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskevat yleiset ehdot

Tilin avaaminen tekstiviestillä. Voit avata tilin myös lähettämällä viestin ”HUSQVARNA” numeroon 18 311.

Resurs Bankin asiakaspalvelu vastaa lisäkysymyksiin luotosta puhelinnumerossa 09 622 4308 (arkisin klo 8-18). Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostilla asiakaspalvelu@resurs.fi

Joustavaa maksuaikaa ostoillesi Ecster-kortillla!

Ecster-kortti on monipuolinen ja joustava luottokortti, jolla helpotat arkeasi ja mahdollistat unelmiasi.

Näin haet Ecster-korttia
Kun teet ostoksia yhteistyökumppaneidemme myymälöissä, voit hakea ostoksillesi Ecster–rahoitusta – hyödynnä myös myymälässä oleva mahdollinen maksuaikatarjous. Kun rahoituspäätös on hyväksytty, saat kotiisi monipuolisen Ecster-kortin.

Saat maksuaikaa ostoillesi
Normaalissa, arkisessa käytössä saat kaikille kortilla maksamillesi ostoille noin kuukauden edullista maksuaikaa. Ecster-kortilla maksat niin pienet kuin isommatkin ostokset.

Jos haluat, voit maksaa ostosi pienemmissä korollisissa kuukausierissä
Laskun saatuasi voit päättää, maksatko kertyneen luottosi pois kerralla tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä.

Voit käyttää edullisia maksuaikatarjouksia myös jatkossa
Kun sinulla on Ecster-kortti, voit hyödyntää hankintoihisi yhteistyökumppaneiden edullisia maksuaikatarjouksia aina halutessasi, oman käyttövarasi puitteissa. Maksuaikatarjouksissa maksuajat ja korko poikkeavat kortin peruskäytöstä. Sinulla voi olla käytössäsi useampia maksuaikaetuja samaan aikaan. Kaikista ostoista saat yhteisen laskun. Kysy myyjältä ajankohtaisista maksuaikaeduista, joita voit saada Ecster-kortilla.

Voit maksaa ostoksesi niin Suomessa kuin ulkomailla ja myös netissä
Ecster-kortti on Mastercard-kortti, jolla maksat kaikkialla maailmassa. Ulkomailla sinulla on aina tasaraha ja oikea valuutta, kun maksat kortilla. Ostokset veloitetaan kortilta euroissa. Valuuttakurssi on Mastercard-järjestelmän käyttämä kyseisen valuutan tukkukurssi. Myyjä voi ostohetkellä tarjota myös mahdollisuutta vahvistaa muun valuutan määräinen ostossumma euroissa. Jos valitset tämän vaihtoehdon, Ecster ja Mastercard eivät saa tietoa käytettävästä valuuttakurssista.

Korttiin sisältyy kuukausimaksu, joka määräytyy luottorajan mukaan.
Luotosta peritään kuukausimaksu, joka on 0,01 prosenttia per päivä luottosopimuksen mukaisesta luottorajasta, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja enintään 12,50 euroa kuukaudessa.

Tilin ja kortin normaalista käytöstä ei peritä muita kuluja kuin kuukausimaksu ja mahdollinen korko. Esimerkiksi käteisnosto automaatista ja ostot muussa valuutassa kuin euroissa eivät aiheuta lisäkuluja. Käteisnostossa korko laskutetaan nostopäivästä.

Jos luottoraja tuntuu isolta käyttötarpeeseen verrattuna, sitä voi pienentää, jolloin myös kuukausimaksu laskee.

Ecster-kortin luottoehdot.

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,83 % ja maksettava kokonaismäärä 1688,04 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 16,01 % (10/2022). Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,67 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki

 

TUOHI Mastercard – JOUSTAVA LUOTTOKORTTI ILMAN VUOSIMAKSUA

TUOHI Mastercard on Nordea Rahoituksen myöntämä maksuaika- ja luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. Minkä tahansa pankin asiakkaana voit hakea TUOHTA helposti verkossa. TUOHELLA voit maksaa kaikkialla, missä Mastercard käy maksuvälineenä – myös verkossa. TUOHI-luoton käyttäjänä voit maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista ja siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi. TUOHTA myös korkeakouluopiskelijoille Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. TUOHI Mastercard -korttia voit hakea saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman TUOHI Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa 2 000 euroa. ePalvelussa tai Nordean asiakkaana verkkopankissa pääset TUOHI-luottotillesi esimerkiksi tarkistamaan saldon tai siirtämään rahaa juuri silloin kun sinulle sopii.

TUOHI Mastercard -luottotilin ehdot 09.2019

 

Nordea Joustorahoitus – ISOIHIN JA PIENIIN HANKINTOIHIN

Joustorahoitus soveltuu erilaisten laitteiden, vapaa-ajan ajoneuvojen ja tuotteiden rahoittamiseen. Suunnitelmat ovat yksilöllisiä – ei ole olemassa liian suurta tai hullua haavetta!

Joustorahoitusta voit hakea ostoksen teon yhteydessä Joustorahoitusta välittävästä liikkeestä. Kun hakemus on hyväksytty voit tehdä ensimmäisen oston saman tien.

  • Luottoa jopa 25 000 euroa.
  • Ei vuosimaksua.
  • Ostoille maksuaikaa jopa 10 vuotta.
  • Pankkisuhteestasi riippumaton.
  • Ei edellytetä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia.
  • Maksa sinulle sopivissa erissä

Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita itsellesi sopivan kuukausierän (1,2 % – 10 % suurimmasta käytetystä luoton määrästä) sopimuksenteon yhteydessä. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan tai jotain siltä väliltä.

Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,8 % ja luottohinta 5 360 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,4 % ja luottohinta 5 472 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 – 50 000 euroa.

Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Joustorahoitus-luottotilin ehdot 09.2019