Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi kauppiaiden tarjoamia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostokset esimerkiksi 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa!

Kysy myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa.

Aktiiviraha-kortti

Voit hakea Aktiiviraha-korttia myymälästämme ja saat käyttöösi maksuaikatarjoukset. Aktiiviraha-kortti sopii myös jokapäiväiseen käyttöön.

  • saat pienkoneet ja varaosat kotiin ilman käsirahaa
  • saat Ostoturva-vakuutuksen kortilla maksetuille yli 50 € esineille
  • kortilla voit maksaa yhtä lailla pienet kuin isommat ostoksesi, sekä Suomessa että ulkomailla
  • voit itse valita korttisi tunnusluvun
  • lähimaksupäätteillä maksat pienet, alle 25 € ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 25,98 % (4/2017), kun nimelliskorko on 12,81 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Finnair Plus -palkintopisteitä nyt myös Aktiivirahalla

Saat nyt entistäkin enemmän etuja Aktiiviraha-kortillasi!

Aktiiviraha-kortillasi voit ansaita Finnair Plus -palkintopisteitä. Jokainen kortilla maksettu ostos kerryttää palkintopisteitä, yksi euro = yksi piste. Pisteet kertyvät kun olet maksanut Aktiiviraha-kortin vuosimaksun ja rekisteröitynyt Finnair Plus -ohjelmaan. Palkintopisteitä voi käyttää matkustamiseen tai ostoksiin Finnair Shopin monipuolisesta tuotevalikoimasta.

Esimerkki maksuaikatarjouksesta: Maksuaikaa 6 kuukautta tasaerissä

Sovit oston yhteydessä myyjän kanssa maksuaikatarjouksesta. Saat tuotteen heti mukaan ja maksat ostosi kuudessa yhtä suuressa kuukausierässä. Ainoa kulusi on tilinhoitopalkkio 5 €/kk.

Esimerkkilaskelma: Ostoksesi summa on 1 200 € tai 6 kuukauden maksuajalla 205 €/kk, korko 0 %, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, luottohinta 1 230 €.

Luottotilin laskuri

Luottotilin laskurilla voit suunnitella maksuaikataulusi etukäteen.

>>Siirry laskuriin