Joskus hankinnat ovat vähän isompia.

Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on joustavat rahoitusratkaisumme, voit käyttää hyväksesi loistavia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostokset esimerkiksi 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa!

Kysy myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta!

Husqvarna tili on helppo ja joustava tapa jakaa ostoksesi sopiviin kuukausieriin. Voit käyttää avattua tiliä myös jatko-ostoksiin myymälässä ja verkkokaupassa.

Luottopäätös tehdään sähköisesti ja saat tiedon päätöksestä nopeasti. Postitamme ensimmäisen laskusi ostosta seuraavana kuukautena ja valitset vasta silloin haluamasi maksuvaihtoehdon.

Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Saat aina 30-60 päivää* kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

*Lasketaan ostopäivästä ensimmäisen laskun eräpäivään. Ensimmäisen laskun eräpäivä on aina ostokuukautta seuraavan kuukauden viimeinen päivä.

Valitse itsellesi sopivin maksuaika ja hae Husqvarna tiliä tästä.

Esimerkkilaskelma 1000 euron ostokselle 12 kk maksuajalla. Ostot 1000 €, luottohinta 1046,80 €, kuukausierä 87,23 €, käsittelymaksu 3,90 €/kk, luottokustannukset yhteensä 46,80 €, vuosikorko 0%, todellinen vuosikorko 4,57 %. Husqvarna -tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank Ab Suomen sivuliike. Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskevat yleiset ehdot

Tilin avaaminen tekstiviestillä. Voit avata tilin myös lähettämällä viestin ”HUSQVARNA” numeroon 18 311.

Resurs Bankin asiakaspalvelu vastaa lisäkysymyksiin luotosta puhelinnumerossa 09 622 4308 (arkisin klo 8-18). Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostilla asiakaspalvelu@resurs.fi

Aktiiviraha-kortti

Voit hakea Aktiiviraha-korttia myymälästämme ja saat käyttöösi maksuaikatarjoukset. Aktiiviraha-kortti sopii myös jokapäiväiseen käyttöön.

 • saat pienkoneet ja varaosat kotiin ilman käsirahaa
 • saat Omavastuuturva-vakuutuksen kortilla maksetuille yli 50 € esineille
 • kortilla voit maksaa yhtä lailla pienet kuin isommat ostoksesi, sekä Suomessa että ulkomailla
 • voit itse valita korttisi tunnusluvun
 • lähimaksupäätteillä maksat pienet, alle 50 € ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (8/2019).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luoton pääoma maksetaan takaisin saman määräisinä 140,34 euron kuukausierinä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

VAKIOMUOTOISET EUROOPPALAISET KULUTTAJALUOTTOTIEDOT

Finnair Plus -palkintopisteitä nyt myös Aktiivirahalla

Saat nyt entistäkin enemmän etuja Aktiiviraha-kortillasi!

Aktiiviraha-kortillasi voit ansaita Finnair Plus -palkintopisteitä. Jokainen kortilla maksettu ostos kerryttää palkintopisteitä, yksi euro = yksi piste. Pisteet kertyvät kun olet maksanut Aktiiviraha-kortin vuosimaksun ja rekisteröitynyt Finnair Plus -ohjelmaan. Palkintopisteitä voi käyttää matkustamiseen tai ostoksiin Finnair Shopin monipuolisesta tuotevalikoimasta.

 

TUOHI Mastercard – JOUSTAVA LUOTTOKORTTI ILMAN VUOSIMAKSUA

TUOHI Mastercard on Nordea Rahoituksen myöntämä maksuaika- ja luottokortti, jossa ei ole lainkaan vuosimaksua. Minkä tahansa pankin asiakkaana voit hakea TUOHTA helposti verkossa. TUOHELLA voit maksaa kaikkialla, missä Mastercard käy maksuvälineenä – myös verkossa. TUOHI-luoton käyttäjänä voit maksaa ostoksesi erissä, nostaa käteistä automaatista ja siirtää rahaa luotolta pankkitilillesi. TUOHTA myös korkeakouluopiskelijoille Luottokortti helpottaa opiskelijan arkea. TUOHI Mastercard -korttia voit hakea saatuasi opiskelupaikan korkeakoulusta. Vuosimaksuttoman TUOHI Mastercard -kortin luottolimiitti voi olla jopa 2 000 euroa. ePalvelussa tai Nordean asiakkaana verkkopankissa pääset TUOHI-luottotillesi esimerkiksi tarkistamaan saldon tai siirtämään rahaa juuri silloin kun sinulle sopii.

TUOHI Mastercard -luottotilin ehdot 09.2019

 

Nordea Joustorahoitus – ISOIHIN JA PIENIIN HANKINTOIHIN

Joustorahoitus soveltuu erilaisten laitteiden, vapaa-ajan ajoneuvojen ja tuotteiden rahoittamiseen. Suunnitelmat ovat yksilöllisiä – ei ole olemassa liian suurta tai hullua haavetta!

Joustorahoitusta voit hakea ostoksen teon yhteydessä Joustorahoitusta välittävästä liikkeestä. Kun hakemus on hyväksytty voit tehdä ensimmäisen oston saman tien.

 • Luottoa jopa 25 000 euroa.
 • Ei vuosimaksua.
 • Ostoille maksuaikaa jopa 10 vuotta.
 • Pankkisuhteestasi riippumaton.
 • Ei edellytetä käsirahaa, takaajia tai vakuuksia.
 • Maksa sinulle sopivissa erissä

Hakiessasi Joustorahoitusta, voit valita itsellesi sopivan kuukausierän (1,2 % – 10 % suurimmasta käytetystä luoton määrästä) sopimuksenteon yhteydessä. Laskun saatuasi päätät itse, maksatko laskuun merkityn minimierän, koko summan tai jotain siltä väliltä.

Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,8 % ja luottohinta 5 360 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (07/2019) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,4 % ja luottohinta 5 472 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 – 50 000 euroa.

Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Joustorahoitus-luottotilin ehdot 09.2019